Privatumo politika

1. BENDROSIOS NUOSTATOS

1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja www.daoyoga.lt, www.umayugen.lt ir šiuose tinklalapiuose teikiamomis paslaugomis besinaudojančio kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.

1.2. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

1.3. Anketoje, e-parduotuvėje, el.paštu ar per socialinius kanalus nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.daoyoga.lt ir www.umayugen.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

2. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS, SAUGOJIMAS

2.1. www.daoyoga.lt ir www.umayugen.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:

2.1.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.

2.1.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.

2.1.3. Asmens duomenys nuolat atnaujinami.

2.1.4. Asmens duomenys saugomi ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.

2.1.5. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.

2.1.6. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2. www.daoyoga.lt ir www.umayugen.lt gerbia kiekvieno teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

2.2.1. apdoroti Jūsų paslaugų užsakymus. Tvarkomi duomenys: vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas.

2.2.2. išrašyti finansinius dokumentus. Tvarkomi duomenys: vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, gyvenamoji vieta (adresas), banko sąskaitos numeris.

2.2.3 spręsti klausimus, susijusias su paslaugų teikimu. Tvarkomi duomenys: vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas.

2.2.5 rinkodaros tikslais. Tvarkomi duomenys: telefono numeris ir elektroninio pašto adresas.

2.2.6 registracijai į pamokas ir kursus. Tvarkomi duomenys: vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas.

2.3. Tvarkyti Asmens duomenis turi teisę tik Įgalioti asmenys, paskirti tvarkyti Asmens duomenis. Įgaliotas asmuo netenka teisės tvarkyti Asmens duomenis, kai jogos studijos vadovė atšaukia Įgalioto asmens paskyrimą tvarkyti Asmens duomenis. Įgaliotas asmuo privalo:

2.3.1. saugoti Asmens duomenų paslaptį;

2.3.2. tvarkyti Asmens duomenis vadovaudamasis Lietuvos Respublikos įstatymais, kitais teisės aktais ir šiomis Taisyklėmis;

2.3.3. neatskleisti, neperduoti ir nesudaryti sąlygų bet kokiomis priemonėmis susipažinti su Asmens duomenimis nė vienam asmeniui, kuris nėra įgaliotas tvarkyti Asmens duomenų;

2.3.4. nedelsiant pranešti www.daoyoga.lt studijos vadovei arba www.umayugen.lt tinklalapio savininkei apie bet kokią įtartiną situaciją, kuri gali kelti grėsmę Asmens duomenų saugumui.

3. ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS IR SLAPUKAI

3.1. www.daoyoga.lt ir www.umayugen.lt turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.

3.2. Tai gali daryti tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

3.3. Jūsų elektroninio pašto adresas saugomas Mailerlight platformoje.

3.4. Slapukai (angl. cookies)

Tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. “cookies”). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis studijos tinklalapiu ir e-parduotuve sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus.

WooCommerce

Funkcinis

Naudojimas

WooCommerce naudojame webshop management. Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Šie duomenys nėra bendrinami su trečiosiomis šalimis.

Funkcinis

Vardas
Galiojimo laikas
session
Funkcija
Store items in shopping cart
Vardas
Galiojimo laikas
persistent
Funkcija
Vardas
Galiojimo laikas
session
Funkcija
Store performed actions on the website
Vardas
Galiojimo laikas
session
Funkcija
Store items in shopping cart
Vardas
Galiojimo laikas
1 day
Funkcija
Store items in shopping cart
Vardas
Galiojimo laikas
session
Funkcija
Store performed actions on the website

Elementor

Statistika (anoniminė)

Naudojimas

Elementor naudojame content creation. Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Šie duomenys nėra bendrinami su trečiosiomis šalimis.

Statistika (anoniminė)

Vardas
Galiojimo laikas
persistent
Funkcija
Store performed actions on the website

WordPress

Funkcinis

Naudojimas

WordPress naudojame website development. Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Šie duomenys nėra bendrinami su trečiosiomis šalimis.

Funkcinis

Vardas
Galiojimo laikas
session
Funkcija
Store browser details
Vardas
Galiojimo laikas
session
Funkcija
Read if cookies can be placed
Vardas
Galiojimo laikas
session
Funkcija
Store language settings
Vardas
Galiojimo laikas
persistent
Funkcija
Store user preferences
Vardas
Galiojimo laikas
1 year
Funkcija
Store user preferences
Vardas
Galiojimo laikas
persistent
Funkcija
Store logged in users

Stripe

Funkcinis

Naudojimas

Stripe naudojame payment processing. Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Norėdami gauti daugiau informacijos, perskaitykite Stripe privatumo politiką.

Funkcinis

Vardas
Galiojimo laikas
1 year
Funkcija
Provide fraud prevention
Vardas
Galiojimo laikas
30 minutes
Funkcija
Provide fraud prevention

LiteSpeed

Funkcinis

Naudojimas

LiteSpeed naudojame website hosting. Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Šie duomenys nėra bendrinami su trečiosiomis šalimis.

Funkcinis

Vardas
Galiojimo laikas
2 days
Funkcija
Provide the prevention of cached pages

Facebook

Rinkodara, Funkcinis

Naudojimas

Facebook naudojame display of recent social posts and/or social share buttons. Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Norėdami gauti daugiau informacijos, perskaitykite Facebook privatumo politiką.

Rinkodara

Vardas
Galiojimo laikas
2 years
Funkcija
Store last visit
Vardas
Galiojimo laikas
1 year
Funkcija
Store account details
Vardas
Galiojimo laikas
3 months
Funkcija
Store a unique session ID
Vardas
Galiojimo laikas
3 months
Funkcija
Provide ad delivery or retargeting
Vardas
Galiojimo laikas
90 days
Funkcija
Store logged in users
Vardas
Galiojimo laikas
3 months
Funkcija
Store and track visits across websites
Vardas
Galiojimo laikas
2 years
Funkcija
Provide fraud prevention
Vardas
Galiojimo laikas
30 days
Funkcija
Store a unique user ID
Vardas
Galiojimo laikas
2 years
Funkcija
Store browser details
Vardas
Galiojimo laikas
1 year
Funkcija
Store account details

Funkcinis

Vardas
Galiojimo laikas
1 week
Funkcija
Read screen resolution
Vardas
Galiojimo laikas
90 days
Funkcija
Provide fraud prevention
Vardas
Galiojimo laikas
session
Funkcija
Store and track if the browser tab is active

Complianz

Funkcinis

Naudojimas

Complianz naudojame cookie consent management. Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Šie duomenys nėra bendrinami su trečiosiomis šalimis. Norėdami gauti daugiau informacijos, perskaitykite Complianz privatumo politiką.

Funkcinis

Vardas
Galiojimo laikas
365 diena
Funkcija
Store if the cookie banner has been dismissed
Vardas
Galiojimo laikas
365 diena
Funkcija
Store cookie consent preferences
Vardas
Galiojimo laikas
365 diena
Funkcija
Store cookie consent preferences
Vardas
Galiojimo laikas
365 diena
Funkcija
Store cookie consent preferences
Vardas
Galiojimo laikas
365 diena
Funkcija
Store accepted cookie policy ID
Vardas
Galiojimo laikas
365 diena
Funkcija
Store cookie consent preferences
Vardas
Galiojimo laikas
365 diena
Funkcija
Store cookie consent preferences

Sourcebuster JS

Statistika

Naudojimas

Sourcebuster JS naudojame visitor tracking. Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Šie duomenys nėra bendrinami su trečiosiomis šalimis.

Statistika

Vardas
Galiojimo laikas
6 months
Funkcija
Store browser details
Vardas
Galiojimo laikas
6 months
Funkcija
Vardas
Galiojimo laikas
6 months
Funkcija
Vardas
Galiojimo laikas
6 months
Funkcija
Vardas
Galiojimo laikas
Funkcija

Intercom Messenger

Funkcinis, Rinkodara

Naudojimas

Intercom Messenger naudojame chat support. Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Norėdami gauti daugiau informacijos, perskaitykite Intercom Messenger privatumo politiką.

Funkcinis

Vardas
Galiojimo laikas
9 months
Funkcija

Rinkodara

Vardas
Galiojimo laikas
9 months
Funkcija
Store a unique user ID

SALESmanago

Parinktys, Rinkodara

Naudojimas

Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Šie duomenys nėra bendrinami su trečiosiomis šalimis.

Parinktys

Vardas
Galiojimo laikas
1 year
Funkcija
Store a unique user ID

Rinkodara

Vardas
Galiojimo laikas
10 years
Funkcija
Store and track interaction

Google Analytics

Statistika

Naudojimas

Google Analytics naudojame website statistics. Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Norėdami gauti daugiau informacijos, perskaitykite Google Analytics privatumo politiką.

Statistika

Vardas
Galiojimo laikas
1 year
Funkcija
Store and count pageviews
Vardas
Galiojimo laikas
2 years
Funkcija
Store and count pageviews
Vardas
Galiojimo laikas
1 day
Funkcija
Store and count pageviews

TinyMCE

Tikslas laukia tyrimo

Naudojimas

TinyMCE naudojame website development. Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Šie duomenys nėra bendrinami su trečiosiomis šalimis.

Tikslas laukia tyrimo

Vardas
Galiojimo laikas
Funkcija

PixelYourSite

Statistika

Naudojimas

Skaityti daugiau

Dalijimasis duomenimis

Šie duomenys nėra bendrinami su trečiosiomis šalimis.

Statistika

Vardas
Galiojimo laikas
1 day
Funkcija
Store referring website
Vardas
Galiojimo laikas
session
Funkcija
Store which page was visited first

Įvairūs

Statistika

Naudojimas

Dalijimasis duomenimis

Dalijimasis duomenimis laukia tyrimo

Tikslas laukia tyrimo

Vardas
e_kit-elements-defaults
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
debug
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
shopmagic
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
pys_session_limit
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
pys_start_session
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
active-tabs
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
jsidebar
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
e_event-tracker
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
trust:cache:timestamp
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
pys_first_visit
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
last_pysTrafficSource
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
last_pys_landing_page
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
pbid
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
ai_promotion_introduction_editor_session_key
Galiojimo laikas
Funkcija
Vardas
litespeed_docref
Galiojimo laikas
Funkcija

Statistika

Vardas
Galiojimo laikas
6 months
Funkcija
Vardas
Galiojimo laikas
6 months
Funkcija

4. DUOMENŲ SUBJEKTO TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA

4.1. Duomenų subjektas turi šias teises:

4.1.1. žinoti (būti informuotas) apie savo Asmens duomenų tvarkymą;

4.1.2. susipažinti su savo Asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;

4.1.3. reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo Asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo Asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant šio ir kitų įstatymų nuostatų;

4.1.4. nesutikti, kad būtų tvarkomi jo Asmens duomenys;

4.1.5. gauti iš Duomenų valdytojo informaciją apie jį (t. y. Duomenų valdytoją): pavadinimą, buveinės adresą, kodą, asmens duomenų tvarkymo vietą;

4.1.6. žinoti kokiais tikslais tvarkomi Duomenų subjekto Asmens duomenys;

4.1.7. gauti iš Duomenų valdytojo kitą papildomą informaciją (kam ir kokiais tikslais teikiami Duomenų subjekto Asmens duomenys.

4.1.8. Duomenų subjektas, pateikęs Duomenų valdytojui asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, turi teisę gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie jo Asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi.

4.1.9. Duomenų valdytojas, gavęs Duomenų subjekto paklausimą dėl jo Asmens duomenų tvarkymo, privalo atsakyti, ar su juo susiję Asmens duomenys yra tvarkomi, ir pateikti Duomenų subjektui prašomus duomenis ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo Duomenų subjekto kreipimosi dienos. Duomenų subjekto prašymu tokie duomenys turi būti pateikiami raštu.

4.1.10. Jeigu Duomenų subjektas, susipažinęs su savo Asmens duomenimis, nustato, kad jo Asmens duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs, ir kreipiasi į Duomenų valdytoją, Duomenų valdytojas nedelsdamas privalo Asmens duomenis patikrinti ir Duomenų subjekto prašymu (išreikštu rašytine, žodine ar kita forma) nedelsdamas ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius Asmens duomenis ir (arba) sustabdyti tokių Asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą.

4.1.11. Jeigu Duomenų subjektas, susipažinęs su savo Asmens duomenimis, nustato, kad jo Asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai, nesąžiningai, ir kreipiasi į Duomenų valdytoją, Duomenų valdytojas nedelsdamas privalo neatlygintinai patikrinti Asmens duomenų tvarkymo teisėtumą, sąžiningumą ir Duomenų subjekto prašymu (išreikštu rašytine forma) nedelsdamas sunaikinti neteisėtai ir nesąžiningai sukauptus Asmens duomenis ar sustabdyti tokių Asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą.

4.1.12. Duomenų valdytojas privalo nedelsdamas pranešti Duomenų subjektui apie jo prašymu atliktą Asmens duomenų ištaisymą, sunaikinimą ar Asmens duomenų tvarkymo veiksmų sustabdymą.

4.1.13. Duomenų subjektas taip pat turi ir visas kitas teises, kurios jam yra suteiktos Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir kituose teisės aktuose.

4.2. Duomenų valdytojas įsipareigoja visais atvejais sudaryti tinkamas sąlygas Duomenų subjektui įgyvendinti šių Taisyklių 3.1 nurodytas teises, išskyrus įstatymų nustatytus atvejus.

4.3. Duomenų valdytojas, gavęs Duomenų subjekto prašymą įgyvendinti Taisyklių 3.1 nurodytas teises, per 30 kalendorinių dienų, nuo duomenų subjekto kreipimosi dienos, jį išnagrinėja ir patenkina arba motyvuotai atsisako patenkinti. Jeigu Duomenų subjekto prašymas išreikštas rašytine forma, Duomenų valdytojas pateikia jam atsakymą raštu.

5. ASMENS DUOMENŲ TVARKYMO TERMINAS

5.1. Asmens duomenys pradedami tvarkyti Duomenų subjektui davus savo sutikimą tvarkyti jo Asmens duomenis.

5.2. www.daoyoga.lt ir www.umayugen.lt Asmens duomenis saugo ne ilgiau, nei to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai, o suėjus teisės aktuose nurodytiems terminams, visi Asmens duomenys yra sunaikinami.

6. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

6.1. www.daoyoga.lt ir www.umayugen.lt. turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas. Tolimesnis naudojimasis tinklapiuose nurodytomis paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

6.2. Įgaliotiems asmenims, kurie pažeidžia Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme, kituose teisės aktuose, reglamentuojančiuose Asmens duomenų tvarkymą ir apsaugą, arba šias Taisykles, taikomos Lietuvos Respublikos įstatymuose numatytos atsakomybės priemonės.

Jeigu turite klausimų, rašykite [email protected]